Skip to main content

Kukkalaitteiden ja kimppujen hinnat vaihtelevat kukkamateriaalien saatavuuden ja sesongin sekä halutun koon mukaan.

Ota yhteyttä 08-622574, 08-625202 tai sähköpostitse kukkakeskus@kajaani.net.Kukkakimput

Runsaat, pyöreät kukkakimput ovat tavaramerkkimme. Ne ovat olleet asiakkaidemme suosiossa jo vuosia. Käytämme kaikissa kimpuissa aina tuoreita, kuluvan sesongin kukkia. Sidomme kimppuihin myös luonnonmateriaaleja, liekoa, varpuja, oksia ja heiniä, aina sesongin mukaan.

Surulaitteet

Sidomme surulaitteet vankalla ammattitaidolla ja jo vuosikymmenten kokemuksella, kuitenkin ajan hengen huomioiden.

Sekä perinteiset surulaitteet että modernimmat kimput ja kranssit ovat meille jokaviikkoisia sidontatöitä. Ammattitaitoiset kukkasitojamme auttavat mielellään kukkavalinnoissa, soita tai lähetä sähköpostia. Surulaitteet ovat tilaustöitä ja ne tulee tilata viimeistään viikkoa ennen tarvetta. Surulaitteiden kukkamateriaalit tilataan Hollannista aina edellisen viikon keskiviikkona seuraavan viikon tilaustöitä varten.

Tässä näytteitä surusidonnastamme. Kukkamateriaalit vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan. Samoin kukkien hinnat saattavat muuttua nopeastikin johtuen eri lajikkeiden saatavuudesta, vuodenaikojen vaihtelusta ja muutoksista Hollannin kukkamarkkinoilla.

Lisää kuvia sidontatöistämme eKukka.fi

Morsiuskimput

Morsiuskimppu on morsiamen ja kukkasitojan yhteinen projekti. Siksi jokainen morsiuskimppu on yksilö, huolella suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu. Morsiuskukka-asioissa ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen häitä, varsinkin kesä on hyvin kiireistä aikaa.

Sisustus & Kasvit

Opastamme sinua löytämään sisustukseesi sopivan viherkasvin tai kukkivan kukan.

Meiltä saat apua oikeanlaisen viherkasvin valintaan, jotta kasvistasi olisi sinulle iloa mahdollisimman pitkään.

Löydät meiltä myös sisustusruukkuja sekä paljon vinkkejä kotisi viihtyvyyden lisäämiseksi!

Kysy lisää tuotteistamme